СаЛуСа – 23 август 2013г.


Енергийните нива все още се повишават и веднъж след като ги приемете, ще ви бъдат изпратени още по-високи енергии и ще се създаде такава извисяваща среда около вас, която ще ви доведе това дългоочаквано блажено състояние на ума, където никакви съмнения и тревоги не могат да ви достигнат. Всичко, което трябва да направите, е да се отворите за тези енергии и да приемете всичко, което ще последва, с любов и разбиране, тъй като това е най-лесният начин да останете в потока на Сега. Мнозина от вас вече откриха перфектния начин за себе си и ние сме много щастливи да видим огромния ви растеж за такова кратко време. Всеки един от вас има различен път, който бе избран, така че от всеки един зависи да определи кое работи и кое не е подходящо за придвижването напред. Почувствайте как приемането на това осветява пътя ви със Светлина и ви показва, че времето да не желаете да решите някои проблеми е свършило, защото вие много добре помните какво причини това отричане във вас. Това е най-красивото време в сегашния ви живот, така че радвайте се на всеки момент като знаете, че трябваше да изчистите всички по-ниски енергии преди да можете да навлезете в по-високите енергии.

Ние чувстваме, че тези дни ще са изпълнени с радост и огромна любов между всички нас и много се радваме на връзката си с вас, тъй като повече от вас са в състояние да почувстват това. Всички от вас, които искат да са свързани, вече са, и получават нашата енергия и комуникация пряко, или скоро ще бъдат свързани, защото след като почувстваме, че сте готови за това и че това е според избрания ви път, на нас ни е позволено да ви поканим да се присъедините към нас. Ние не можем да направим това преди да сте готови, защото това не би било според свободната ви воля, а разбирането ви може да не е такова, каквото бихте желали да е. Ние просто уважаваме вашето решение и нуждата ви да намерите онова, което желаете, чрез собствените си способности. Ние винаги ви напътстваме и ви изпращаме любовта си и слушаме призива ви. Ние не можем да принудим никого да ни приеме, без да е подготвен за това, така че, ако се чувствате готови и сигурни, че искате да се свържете, призовете ни, защото ние сме тук. Тези, които вече го направиха, са подготвяни за срещата си с нас, тъй като те ще дадат възможност на всички останали да направят същото, когато се почувстват готови. Ние сме вашето семейство и след като повече от вас ни приемат, ние ще покажем още повече в небесата ви и също така ще ни бъде разрешено да се приземим. Моля ви, знайте, че ние винаги действаме съгласно желанието ви и готовността ви, защото уважаваме свободната ви воля и решенията ви.

Ние също така все още работим върху всичките промени на вашите финансови и икономически системи и може да четете за тях всеки ден, а предстоящите дни също ще са изпълнени с трескава дейност, защото вибрациите ви достигнаха ново най-високо ниво до сега и вие сте готови да приемете промените, без да се тревожите или ядосвате. Приемете ги с разбиране и не си позволявайте да бъдете повлечени назад към старото. Няма нужда да се придържате към него повече, защото то не може да ви даде нищо повече от това, което вече ви даде. Просто си позволете да „полетите” и знайте, че всичко има своя цел и е направено, за да подобри живота ви и моля, знайте, че „тъмната страна” сега вече няма власт да задържи това и да го промени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние се вълнуваме колкото вас, защото срещата ни е толкова близо и ние ви приветстваме с отворени обятия, и любовта ни тече безкрайно към всички вас. Позволете си да я почувствате и се присъединете към нас, защото заедно ние ще създадем такъв чудесен опит за цялата Вселена.

Канализирано чрез: МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/23-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments